torstai 31. toukokuuta 2012

Ristiäispöksyt ja kankaita!

Mä olen oikea ennakkostressaamisen mestari. Ristiäisvaatteet pojalle! Niitä ei siis ollut - ihan samantekevää ettei ole poikaakaan vielä... Turun oe-ryhmästä sain vinkkejä ja Inkeliinan blogissa Ottobren JumpingJack-pöksyt näytti tosi kivoilta, vaikkeivat lehdessä aiheuttaneet mitään tuntemuksia..
Tein housut ohuesta collegesta, ristiäiset ovat kuitenkin kesällä ja velour voisi olla liian kuuma. Kokoa pöksyillä on jotain 62/68cm välimaastosta. Itse olisin laittanut turkoosit resorit, mies halusi keltaiset ja kai sekin joskus saa jotain päättää ;) Kivat ja aika nopeatkin tehdä - voi olla että teen vielä toisetkin eriväriset. Hiukan itseä ahdistaa että nuo nepparit on erikeltaiset kuin resori...

Sampsukalta tuli muutama palakangas, ihania nuo Lillestoffin luomutrikoot! Satumetsää tuli siis vihreänä ja keltaoranssina ja sitten vielä pieni palanen Znokin jurassic-trikoota.

 Kangashamstereista sain käsiini valmiiksi leikattuja villakuoria, nämä kaksi ovat kokoa S/M ja toisessa on söpö applikoitu robotti. Ei tarvinnut kuin siksakata jalansuihin ja selkään kumpparit ja surauttaa vuoreksi merinovillainterlockia.

Ihanan pehmeä ja ohut kuori! Ja kiinnityksenä applix-tarranauha ettei miehen tarvitse räpeltää neppareiden kanssa :)

Näitä on isommassa koossa 4 tai 5 odottamassa tarranauhaa.

2 kommenttia:

  1. Hienot pöksyt! Meilläkin oli nimiäisissä samanlaiset mustasta velourista! :)

    VastaaPoista
  2. Hienot pökät! ..itselläkin ollut tuo listalla jo pitkään, saa nähdä valmistuuko koskaan :D

    VastaaPoista