tiistai 29. toukokuuta 2012

Aarteita Majapuulta ja pieniä valmiita.Majapuulta on tullut kaksikin pakettia lähiaikoina.. Ihanat pahviset ompelukuvat menevät kummitytölle 3v. pakettiin, kortit ovat oikeiden ostosten kaupanpäälisiä!

Lisäksi oli pakko tilata Autokorjaamo trikoota ja Apinapuu puuvillaa. Oikea pikkukiiski -paketti - kaiken on nimittäin suunnitellut Leena Renko :)


Apinaa oli pakko saada pieni kulma johonkin heti, varsinkin puussa oleva äitiapina poikasineen vetoaa tämän hetkisessä tilassa.

Surautin miehelle ja itselleni nopeat kännykkäpussit, ei mitään tarroja tai neppareita, vaan resori pussin suussa pitää puhelimen aloillaan.Trikoot on esipesty ja tunika talvi-ilotrikoosta sai oranssista kerroshihat. Hiukan reilu vielä, mutta menee sitten syksyllä - niin kuin oli tarkoituskin. Paidan kaava on Ottobren IceCream koossa 92 - en oikein tiedä pidänkö vai en. Nuo nappilistan rypytykset varmaan näkyisivät paremmin yksivärisessä kankaassa.Sitten vielä muutamat pikkarit - tai niinkun typy sanoo pikkugimmahousut. Monessa ohjeessa kumppari ommeltiin kaksoisneulalla päälipuolelle ja sitten olisi pitänyt trimmata saumanvaroja jne. Laiskana vedin saumurilla kiinni, käänsin nurjalle ja tikkasin päältä. Kolmannet alkoi olla jo ihan onnistuneet ;)

Oikea työnsankari olo kun tuli nuo puolivalmiina odottaneet pikkarit ja tunika valmiiksi asti. Lyhensin vielä yhdet miesten työhousutkin shortseiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti