sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesäsetti ja lisää harkkareita

Olipa kerran soiro punaista pallotrikoota.

Mitä sellaisesta 30 korkeasta täysleveästä palasta edes saa tehtyä?

Siitä piti tulla hihat peikkoäiti-paitaan mutta se kangas on niin levoton että lähtee meiltä kiertoon..

Siitähän voi tehdä Minni Hiiri-hameen! Reippaasti mukaellen aenon kaavalla ihan hetkessä surahti hame kasaan. Tuon leveämpää ei soirosta saanut, mutta typy on niin sirpakka että oli hyvän levyinen päälle.Lopuista soiron pikkusoiroista sai juuri hihafrillat ja huolittelukaitaleen toiseen SeeSaw-paitaan (OB 3/2012). Sopivaa yksiväristä trikoota ei ollut etu- ja takakappaleeseen tarpeeksi - ei mustana eikä punaisena, joten tästä tuli varsinainen leikkaa-liimaa-askartele-setti. Mutta ihan kiva silti!


Päivän varsinainen suoritus oli kuudet harkkahousut. Miten voi olla niin unettavaa ommeltavaa.. Kankaatkin oli niin tylsiä että hohhoijaa..

Kaikki materiaalit hamstereista - laskeskelin että hiukan päälle euro tuli yksille pöksyille hintaa ilman resoria ja joustokanttia joita löytyi valmiina.Eli päällä harmaaraidallinen trikoo ja ruskea pul, sisällä pehmeä valkoinen joustis ja imuna kaksi lisäkerrosta joustista. Tosi kivan tuntuiset, ohuet ja pehmeät. Tuo joustis oli kyllä karmeaa leikattavaa ja ommeltavaa - venyi ja vanui joka suuntaan. Ei ihme että jotkut eivät ompele joustofroteesta ollenkaan - en minäkään ompelisi jos kokemusta olisi vain tuollaisesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti