torstai 10. toukokuuta 2012

Kukkaroita ja lisää keltaista

Muutama viikko sitten innostuin ihanan värikkäästä kukkaropostauksesta, missä oli mukana myös selkeät ohjeet.

Hetken kotimaisia nettikauppoja selattuani päädyin tilaamaan muutaman kukkarokehyksen kuitenkin Etsystä. Hinnoissa ei suurta eroa ollut ja Etsystä löytyi ihania isopalloisia kehyksiä :)

Tilasin kaksi ommeltavaa tuplakehystä ja kaksi isopalloista puristettavaa kehystä. Ja eilen ne sitten tuli, jee! Ekat yritelmät oli pakko sitten tehdä pois alta jo illalla.

Tässä toiset kehykset ja tänään postista tipahtanut vihreä ajoneuvovelour (Hamstereista) ja Ottobre 1/2011 jonka kaavoilla ajattelin tehdä pojulle ristiäispöksyt ja typylle samoihin bileisiin mekon.

Ensimmäiseksi tein tuon pienen junakukkaron, kaikki meni ihan mallikkaasti kehyksen kiinnittämiseen asti. Liimasin kehyksen ensin kuumaliimalla ja sitten puristin.

Pihdit oli liian kapeat ja heppoiset ja astiapyyhe ei toiminut leukojen välissä kovinkaan hyvin.. Kehys on sen näköinen kun olisi jäänyt junan alle pari kertaa... Noh - kyllä se mökillä saunakukkarona menee.


Elloksen keltainen omena-puuvilla ilahduttaa minua jo seinälle ripustettuna olohuoneessa ja keittiössä verhokappana uuden keltaisen kerniliinan kaverina.

Puolitoista metriä vielä on suurinpiirtein käyttämättä, ja pienen kulman käytin tähän omaan kesäkukkaroon. Tähän mahtuu kyytiin äitiyskortti ja puhelin toiseen taskuun ja toiselle puolelle kortit ja kolikot.


Seuraavalla kerralla voisi yrittää tehdä sisäpussiin pari korttitaskua. Tuplakehys oli ommeltava, liimasin sen silti eka kevyesti erikeeperillä ja sitten ompelin paikalleen. Tästä tuli kiva, ja toteutuskin on paljon siistimpi kuin ekassa yritelmässä.
3 kommenttia:

 1. Nättejä :)
  Toi puristaminen vaatii tosiaan hiukan opettelua ja kehyksissäkin on eroja. toiset menee herkemmin vänkyrälle ja kuopille kuin toiset.
  Tukevat pihdit ja nahkaa väliin niin toimii (jotku käyttää kalustehuopaa)
  Mut niinhän se menee että ei se kolo komiassa mitään haittaa :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Koskakohan sitä itte uskaltais lähtee yrittämään.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania on! Ja kiitos myös Etsy-vinkistä, mulle ei ole tullut mieleenkään katsella sieltä kehyksiä. Nuo isopalloiset on aivan ihanat:)

  VastaaPoista