maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ihana nauhapöllö

Eikö niin sanota että matkiminen ja kopiointi on suurin imartelun muoto...?


Törmäsin tähän ihanaan - nyt jo sulkeutuneeseen blogiin- sattumoisin eilen ja oli pakko heti tehdä oma versio pöllöstä odottamaan poikaa. Typylle kudoin raskausaikana useamman pehmon jotka olen säilönyt kotiutumisvaatteiden ja ensimmäisten kenkien jne. kanssa muistojen laatikkoon.

Tämä hiukan helpotti viikonlopun raskaushormoni-itkuahdistusta siitä ettei vauvalle ole yhtään paria sukkia... Välillä tunnen syyllisyyttä siitä että esikoisen aikaan kaikki oli tässä vaiheessa jo valmiina ja nyt tuntuu asiat olevan suunnitelman tasolla - jos sielläkään..

Mutta ihana pöllö siis. Ja juuri kun päätin niiden kukkapurkkihousujen jälkeen etten applikoi mitään enää ikinä... Mä tein pöllöstäni hiukan kurvikkaamman, ajattelin että sitä on helpompi sitten retuuttaa myöhemmin paikasta toiseen.

Pöllö on velouria, vihreää jäi juuri pöllön verran typyn housuista ja ruskeaa odottaa metri syksyä.

Robert Kaufmanin juna-puuvillastakin jäi enää pari pientä suirua jäljelle sen jälkeen kun pöllö sai mahansa :).

Sivusaumoihin molemmille puolille leikkelin vanhojen sametti- ja satiininauhojen pätkiä, sekä loppuja Hanhelin kudotuista kuvionauhoista pienille sormille näperrettäväksi.

Pöllö on täytetty vanhalla tyynyllä, joten tähän meni kivasti kaikkea nurkissa pyörivää matskua kun mitään ei tarvinnut ostaa.

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana! Varmasti mieluisaksi muodostuu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin esikoisella kaikkein rakkain on LabelLabel-rätti missä on kyös noita näperrettäviä nauhoja :)

   Poista
 2. Ihana pöllö! Ja niin kiva ajatus nuo nauhanpätkät:) Ihania juttuja täällä sun blogissa kaikin puolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Mukava kun kävit ja jätit kommentin =)

   Poista
 3. Ihana pöllö! Mun on kans pitäny jo pitkään tehdä pikkupojulle näperreltävä lelu, kun ne pesulaput on niin mielenkiintoisia :) Sais vaan aikaiseksi...

  VastaaPoista