keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Harkkahousuja.

18kk esikoinen alkaa pikkuhiljaa ymmärtää potalla käymisen syvimmän olemuksen ja välillä päivisin vaippa on ihan kuiva. Eli pakko on toiveikkaana heti tehdä parit harkkahousujen  testiversiot kotoa löytyvistä matskuista. Hiukan mahtavaa jos mulla ei olisikaan kesällä kun yksi lapsi vaipoissa!

Kaavaan on otettu mallia täältä.

Näihin saksin hyvillä mielin Stoffecken sienitrikoon joka ei muuten puhutellut kyllä yhtään. Molemmissa reunimmaisissa pöksyissä on vuori Ikasyrin salaisessa Moonkids-paketissa tulleesta joustiksesta.

Vasemmalla olevissa pöksyissä vyötäröllä resori, lahkeissa joustokantti ja imuna pala vanhaa pyyhettä. 
Ja takaa
Keskimmäiset vuoritettu samalla trikoolla ja näissä ja oikealla olevissa molemmissa imuna pari kerrosta hamppua ja joustokanttaus.


Kaikki pöksyt siis hiukan eri materiaaleista ja vähän on mallissakin leveydessä/korkeudessa vaihtelua.  Käytössä sitten näkee mitkä on meille hyvät.

Ja läheltä.


Nyt on kaikki valmiiksi saksitut ja pakolliset ompelukset kasassa. Seuraavaksi voi tehdä jotain kivempaa siis :)

Viikonlopuksi suunnataan mökille, pitää varmaan kaivaa puikot mukaan naftaliinista. Pari kerää hahtuvaa odottaa muuttumista vaippakuoriksi. Sopivan aivotonta pääsiäispuuhaa.

Edit. Posteljoonillakin oli tuomisia. Ihana apilatrikoo on löytö hamstereista, mahtavat värit! Musta resori, ruskea ja musta trikoo ja limen vihreät rengasvetoketjut Royal-tuotteelta. Mustat tulee kaupunkiauton kaveriksi ja ruskeaa odottaa ainakin keltainen yöjuna..

1 kommentti:

  1. Oiii.. Hienoja! miten mä en saa aikaiseksi tehtyä noita kalsareita.. huoh. Pitäs nyt reipastua! :) Meillä esikoinen on 1v.9kk ja oli tossa ennen joulua jo melkein päiväkuiva kunnes syntyi tämä vauva ja kaikki muuttui. Sen jälkeen on tullut kerran(!) tavarat pottaan. ou jea. No kesällä se vaippa lähtee joka tapauksessa. :)

    VastaaPoista