tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tiistai on tehty tunikoista.

Viimein sain aikaiseksi ommella oman Bohemian-tunikan kasaan. Kangas on aika ohutta trikoota hamstereista.

Pidensin helmaa ja hihoja reippaalla kädellä ja suurensin pääntietä reilusti, en myöskään tehnyt kuminauhakujia vaan vedin kumpparin saumurilla reunaan ja tikkasin kaksoisneulalla päälle.

Ihan kiva tunika. Mä näytän siinä siltä kun olisin +7kk raskaana - mikä toki pitää paikkaansa. :D
Pienestä Peukaloliisa-tilkusta ei meille olisi saanut mitään järkevää joten tein kaverin ihanalle tyttöselle siitä simppelin mekon kesäksi kokoa 74.

Tuohon meni alle puoli tuntia kun oli sattumoisin koneissa oikean väriset langatkin paikoillaan. Ja kerrankin kaikki kanttaukset onnistui kerralla kun mä en jaksanut mitata mitään?!Sitten olen tehnyt tänään vielä yhden 'pakko-ompelun'. Eli imetystyynyn ompelin samalla kun oli koneet kerran jo pitkin keittön pöytää. Vanha tyynyni on jossain lainateillä kadoksissa.

Sisätyyny vanhaa lakanaa, päällinen irroitettava ja sisällä niitä pieniä inhottavan sähköisiä styrox-helmiä jotka koittaa karata ja liimaantua joka paikkaan. Mä leikkasin siitä täytepussista kulman pois ja teippasin aukkoon talouspaperirullan hylsyn - oli paljon helpompi täyttää tyyny eikä tarvinnut edes imuroida jälkeenpäin.

Imetystyynyä testaamassa typy - ja samalla sovituskuva eilisestä kääntölippiksestä joka pitää olla typyllä päässä koko ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti