torstai 25. lokakuuta 2012

Tuubi-kolmiohuivi vai mikä se oli?


Suvi-Kukan blogissa oli kiva kolmio-tuubihuivin tutorial, pakkohan sitä oli kokeilla. Tein itselleni ruskeasta maxidotsista ja yksivärisestä ruskeasta trikoosta yhden ja tikkasin vielä vanhasta pöytäliinasta purettua pitsiä reunaan. Ja niinhän sitä sanotaan että nälkä kasvaa syödessä. 

Lähti ikäänkuin hiukan käsistä..


Jonkin verran muokkasin kaavaa, tuubikappale oli minusta kivempi korkeampana että menee kunnolla ruttuun kaulalla, joten omat tuubipalani olivat ~40-50cm korkeita, leveyttä oli jonkin verran alle 60cm. En mä tietysti mitään mitannut ;)

Ompelin huivit tilkuista, eikä kaikkia kankaita ollut 60x60 kokoista neliötä, joten saksin sopivan suuruiset kolmiot sieltä mistä se onnistui ja ompelin ne pussiin jättäen toiseen kulmaan kääntöaukon. Kääntöaukko jää kivasti piiloon kun kulmat menevät huivin takana päällekkäin. Tästä ilahtuneena ompelin myös ne kankaat joita oli neliöllinen samalla tavalla oikeat puolet vastakkain. :)Tämä ainakin jää minulle itselleni mutta osa muista hyppää joulupaketteihin. 

Nämä oli kivoja ja nopeita tehdä! Ja epämääräisten jäännöspalojen kasa hupeni mukavasti :)

1 kommentti:

  1. Vitsi, miten makee idea! Täytyypä nyt viikonloppuna kokeilla - minulla kun tulee kylmää aina kaulaan eikä kaulahuivia saa kiedottua riittävän umpinaiseksi. Aina jää joku kolo tuohon keskelle eteen. Eikä toisaalta ihan kauluriakaan ole kouluun viitsinyt laittaa mutta tässäpä loistava välimuoto :)

    VastaaPoista