tiistai 9. lokakuuta 2012

Majapuun apinoita ja autoja lapsille

 Majapuun autokorjaamo- ja apinapuujoustikset oli ihan must have! 

Autokorjaamosta tuli pojalle lämpöinen jumsuit koossa 74 odottamaan talvea. Puku on kokonaan vuoritettu mustalla merinointerlockilla. (Ottobre 4/2012) Hupun piirsin uusiksi kun se aiemmassa versiossa ärsytti olemalla liian suuri ja avara.
Poju sai myös kaksi paita-bodya. Paidoissa kaavana Ottobren Papana koossa 68cm.

Paitaa on pidennetty, hurautettu saumurilla tylsän bodyn alaosaan kiinni ja tikattu n.7cm taitteelle kaksoisneulalla. Kivasti ompeleet hukkuu joustikseen!Mallini on vielä tyytyväinen kuvattavana olemiseen <3  Ihan hyvin housut asettuu alle, mutta seuraavaksi teen vielä hiukan pidemmän taitteen.

Apinapuu-paitaan tein vielä koristenappilistan raglansaumaan, tarkkasilmäiset huomaa ettei napit ole kuvissa kiinni - olen hävittänyt ainokaisen parsinneulani.


Tytölle myös paita Papanan kaavalla, kokoa 92, ilman saumanvaroja ja hiukan lisätty pituutta helmaan ja hihoihin.

Nämä pisarapääntiet on nyt meidän ompeluryhmässä muotia ;) itse yritin sellaista väkertää joskus kevälllä ja meni vaan hermot. Nyt onnistui paljon paremmin ja olenkin löytänyt ompelukoneeseeni ihan mahtavat kaksoisneulaussäädöt!Ja tässä sovituskuvaa vielä paidasta, apinani suostui hetkeksi aloilleen ennen kun touhusi taas menemään :)

Kaikki resorit Hannan kankaasta, ekaa kertaa pesin resorit ennen ompelua, ja pesen kyllä vastaisuudessakin ettei tule enää mitään ylläreitä!
8 kommenttia: