lauantai 24. maaliskuuta 2012

Iltaompelut ja anger management..

Eilen oli karkkipäivä :) Hannan kankaan ihanan paketin hain postista ja lisäksi posteljooni parka kantoi selkä vääränä hamsterivaihtareita ja palapaketin Sampsukalta.

Punainen, keltainen, vihreä pallo, vihreä ja turkoosi trikoo Hannan kangas, alarivin sydän interlock, sininen trikoo ja Ooga velour vaihtareita ja sivussa Sampsukalta paloja hihoihin, etukappaleisiin jne. Ihanaa Kaupunkiautoa ja Talvi-iloa on tosin jo tulossa lisääkin..
Illalla oli varsinaista laatuaikaa, mies töissä ja typy yökylässä mummulla. Tyypillistä siis että saumuri kiukutteli varmaan tunnin ennen kun sain tikin sellaiseen kuntoon että voin alkaa ompelemaan.Ompeluksia oli valmiiksi leikattuna iso pino, mutta olikin sellainen päivä kun kaikki mikä voi mennä, myös meni pieleen...

Yhden paidan kanssa hermostuin niin että otin sakset, leikkasin hihat talteen ja sitten purin turhautumista leikkelemällä etu ja takakappaleen silpuksi. Kaikki alkoi mennä päin kuusta kun yritin tehdä pääntiehen silmukkaa, eka ei ollut symmetrinen, toinen törrötti, leikkasin sitten koko yritelmän pois ja ajattelin saumuroida paikalle valenappilistan peittämään aukon. En tiedä miten, mutta samalla saumuroin osan takakappaleesta pois. Sitten riitti.

Jotain valmistakin sentään..

Valmiiksi asti tuli kuitenkin Saksan kankaista itselle mukaeltu Bohemian tunika (Ottobre 5/2009), tein kokoa isomman ja rypytin palalla kumpparia vielä pätkän rintojen alta niin istuu tämän mahan kanssa hiukan paremmin.. Typylle samoista kankaista housut, kaavat kopioitu Tosimummolta ja perusraglanpaita, pala ihanaa apinakangasta on hamstereista ja piirretty typyn lempilaulusta. Sitten mahapojalle take a ride- trikoosta raglanhihainen nappilistabody, kaavat on muokattu Ottobren Loikka-paidasta ja uusimman ohjeen nappilistabodysta. Hyvistä kavennus- yms. ohjeista kiitos kuuluu ompeluelämän ihanille naisille :) Hihat bodyssa ja apina paidassa on Hannan kankaan punaista trikoota, kivan tuntuisia yksivärisiä ommella!

1 kommentti:

  1. Myötätuntoa täältä - saumurisi saisi kyllä hävetä!

    Herkullisia kankaita ja onhan sitä valmista tullut vaikka kuinka!

    VastaaPoista