tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihania kankaita!

Osallistuin ekaa kertaa Turun OE-ryhmän kimppakangastilaukseen Saksasta eli täältä.  Tilasin kaksi ylläripakettia, poikien kuviotrikoopaketin ja tyttövärisen tähti-pallo-kruunu-sydänpaketin. Molemmissa siis reilu 7m kangasta.

Perjantaina ne tuli ja tänään pääsin hakemaan, ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Kuvistakin puuttuu kolme kangasta jotka eivät olleet kovin mieleisiä: vadelmanpunaiset pikkusydämet pinkillä vaihtui heti turkoosiin valkoisilla palloilla kimpan järjestäjän kanssa (kiitos siitäkin :)), vaaleanpunaiset sydämet ruskealla pohjalla taas vaihtui hastereissa samaan kankaaseen vihreänä. Jäljellä on enää  kammottavat turkoosit erikokoiset pallot pinkillä pohjalla, johonkin sen yritän vielä hävittää..

 Lyhin pätkä oli pesun ja rummutuksen jälkeen 86cm korkea, pisin yli 120cm, suurin osa metrin molemmin puolin.Hiukan ahdistaa kun on tottunut tilaamaan kangasta niin että siitä on jo joku visio, että se on housut, paita, tunika, mekko tms. Nyt mulla on yksiön pinta-alan verran kankaita joille  ei ole mitään valmista suunnitelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti