maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ihana kevät!
Kaikilla on ollut nyt esittelyissä ihania ompeluhuoneita ja soppia. Mulla ei asiat ole ihan niin hyvin vielä, mutta onneksi miestä ei ärsytä mun nurkanvaltaukseni keittiössä :D Jonain päivänä muutan tämän kasan vielä meidän makuuhuoneeseen, mutta siihen on vielä pitkä aika.. Nyt tilan vie taas kohta kehto ja hoitopöytä.


Pinossa uusimmat kankaat, päällimmäisessä laatikossa resorit ja osa trikoista, alimmaisessa lisää trikoita ja muutama pala joustiksia ja collegea. Muut kankaat asuvat vaatehuoneessa kahdessa pahvilaatikossa.
Ihanaa kun aurinko paistaa, alkaa olla itselläkin taas energiaa - varsinkin kun jäljellä olevien työpäivien määrän voi laskea jo kahden käden sormilla.

 Jopa mun saumurisoiro on iloisen väristä :D Soirojen alkuperä selvinnee huomenissa jos saisin viimeisteltyä.

Sampsukka juhli viikonloppuna 4-vuotissynttäreitä tarjouksin ja ilmaisin postikuluin. Tilasin lisää talvi-ilo trikoota ja vajaan metrin pätkän kaupunki-autoa josta ajattelin tehdä miehelle pienenä synttärilahjana t-paidan. Oli ihan supernopea toimitus, jo tänään tipahti trikoot postiluukusta! Samalla sain hamstereista tilaamani 15cm ja 18cm vetoketjut - eli jos haluan ommella pussukan tms. niin nyt voin :)


2 kommenttia: