torstai 17. tammikuuta 2013

Retrompaa raitaa

 
Pienimmälle haalarihousut. Kaavan piirtelin miikkari-kaavan pohjalta. 
Kokoa 74/80cm, seuraaviin lisää mittaa selkään pari senttiä. 
Lahkeita pidensin ja suoristin jo näihin. 
Ja ehkä hiukan pääntietä voisi ...syventää(?) edestä.Tuli taas todistettua että edes kaikkein yksinkertaisin applikointi ei ole mun juttu. Nyt ei kotoa löytynyt edes liimaharsoa eikä irtirevittävää tukikangasta, joten siihen nähden ihan siedettävä lopputulos. Käytin sydänten takana tikatessa silkkipaperia - parempi kuin ei mitään.

Tuosta marketti-rouskusta ei vaan tikkiä pysty juurikään säätämään mihinkään suuntaan, saati että paininjalan puristusta voisi säätää.

Eli sanonpa taas. Ei KOSKAAN enää.

En osaa. En jaksa korjata. Enkä varsinkaan tykkää silittää.Ihana Ralliraita joustofrotee on Hannan kankaalta ja kankaan on suunnitellut Maitotyttöjen Milla. Alavarojen ruskea tähtitrikoo on vaihtari paikalliselta suur-hamsterilta ;)

Joku on kantanut meille kauhean kasan kankaita. Kuvassa Majapuun salainen vihreä- paketti.


Tai ei minkään kauhean vaan ihan ihanan - mutta mistä niitä noin paljon on tullut? Lähestyvä kankaaton helmikuu taitaa ilahduttaa posteljoonia yhtä paljon kuin itseä..

2 kommenttia:

  1. Hei, blogisi on hyvin kirjoitettu ja innostava. Siksi annoinkin sinulle New Blog Love -tunnustuksen. Tästä löytyy juttu blogistani: http://tekeejapurkaa.blogspot.fi/2013/01/lahjoja-ja-tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  2. Kivasti kohdistettu tuon sydämen ja housujen raidat ristiin. Ei varmasti olisi itselle tullut mieleen ja noin yksinkertainen idea :)

    VastaaPoista