sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Just go with the FLOW


Ottobren Flow-tunika aiheutti minussa 4/2012 lehden kuvissa väristyksiä kaikilla väärillä tavoilla. Tuota ei ainakaan tarvitse tehdä! Sitten blogeissa vilahti useampi todella kiva versio tunikasta ja kun kaavan kaipaamat muokkauksetkin oli tiedossa -kiitos Kotikolon- olihan se kokeiltava.


Kankaaksi Sampsukan vihreää Kaupunkiauto trikoota jonka on suunnitellut Leena Renko. Puoli metriä riitti mainiosti kokoon 92 kun hihat ovat yksiväristä trikoota.


Kelpasi käyttäjälle joka on lahjottu valokuvien ottoon tulppaanilla


Kukat kun ovat parasta mitä tyttöni tietää.


 Mekon jujuhan on helmassa, tykkään kovasti siitä miten se laskeutuu. Mekko siis kokoa 92, tosin hihojen ja helman pituus 98 koosta. Leikattu ilman saumanvaroja. Resori ja ruskea trikoo Hannan kankaalta.3 kommenttia:

  1. Nätti tunika! :) Jotkin mallit huomaa vasta, kun joku muu on toteuttanut ja toisista mieli muuttuu kun tarpeeksi ihastelee toisten tuotoksia. Onneksi on blogimaailma! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tässähän tää malli näyttää jo paljon kivemmalle. Itse meinasin samasta kankaasta tehdä isommalle ja kelta pohjaisesta pienemmälle, muokatut versiot. Nyt kyllä meni suunnitelmat uusiksi.

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää tunika. Hih, mulla on käynyt tän kaavan kanssa ihan samalla tavalla kuin sulla. Eilen sain oman flown valmiiksi ja tyttö tykkää kovasti ;)

    VastaaPoista