maanantai 6. elokuuta 2012

Twist and shout - kestääkö kantti?

Ne on valmiita, jee! Kyllä meinasi järki lähteä näiden tekemisessä. Mä sitten inhoan kanttaamista!

Yhdessä kietaisubodyssa on kantattavaa reunaa 180cm. kietaisupaidassa 160. Kaksoisneula ei ole ystäväni, mutta yhtään en katkonut tässä urakassa, legendaarista!

Värilliset nepparit on tilattu Etsystä, eivätkä renkaat ole ihan samankokoisia Prymin neppareiden kanssa - ja näin ollen eivät pysy pihdeissä napakasti paikallaan. Ruttasin varmaan 30 nepparia. Varastot meni aika vähiin tuolla mun onnistumisprosentilla, täytyy syyskuussa tilata lisää.

Kaikki kokoa 68, muokattu Suuren käsityölehden kietaisubodyn ohjeesta. (SK 4/2006)

Vihreä tähtitrikoo on Sampsukalta, hihojen pieni punainen tähti Kangas-Mallalta. Huoliteltu trikookaitaleella.

Autokorjaamo Majapuulta. Ihana ihana kangas jota onneksi jäi vielä =) Huoliteltu Moonkidsin oranssilla ribbitrikoolla.

Liikennemerkkitrikoo ostettu hamstereista, kantattu Hannan kankaan turkoosilla resorilla.Tästä bodysta tuli suosikki - mutta katsokaa nyt noita kaksoisneulatikkauksia! Ihan kuin olisin kännissä vedellyt menemään! Mä en jotenkin vaan pysty keksittymään ja tikkaamaan rauhallisesi. Äkkiä valmiiksi vaan kun on tylsää hommaa ja noin siinä sitten käy..


Meillä mies pukee pojalle aina kietaisupaidan jos vaan sellainen on puhtaana, joten niitä vielä kaksi seuraavassa koossa laatikkoon odottamaan.
Lillestoffin merirosvo- ja Znokin Jurassictrikoot ovat molemmat ostettu paloina Sampsukan löytökorista. Hihojen yksiväriset trikoot Hannan kankaalta.

Seuraavaksi näille pitäisi tehdä housuja. Terällisiä puolipotkareita ajattelin tehdä yksivärisinä, niin voi käyttää useamman yläosan kanssa.

Täytyy katsoa mitä löytyy yksivärisenä. Tämä kankaaton käy kyllä mun resoreiden ja yksiväristen päälle, laatikossa menee jo kansi kiinni :O


Oisko se sitten TJ 25..


14 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! näin paljon aikaiseksi pienen vauvan ja taaperon kans! Nostan hattua. Ja tikkauksista: niitä ei taida kukaan muu huomaamaan paitsi sinä :) Loistavat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen priorisoinut ajankäyttöäni = meillä on ihan hirveä siivo. ;)

   Poista
 2. Onpa kauniita. Ja mun silmissä tää on jo ihan käsittämätöntä viitseliäisyyttä!
  Olen tehnyt yhden bodyn. Se oli niin tuskien taival, että niiden teko jäi siihen. Sen jälkeen, kun löysin ilman neppilistaa toimivan kaavan koossa 86/92, en ole tehnyt enää nepillisiäkään...

  VastaaPoista
 3. Huh, nostan hattua tolle kanttausmäärälle. Ihania ovat!

  VastaaPoista
 4. Wautsi. Onpa hienoja! Meillä taas mies sanoi (silloin, kun sai ekoja kertoja kietaisubodyn käteensä), että mikäs älypeli tää on.. ei meinannu enää tietää mikä neppi menee minne jne. :D
  Tiedän kyllä omasta takaa, että omille töilleen on -äärettömän- krtiittinen, mutta tuota kanttausta ei huomaa kyllä kukaan muu kuin sinä. Hyvä se on! :)
  Munkin suosikiksi nousi autokorjaamo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Älypeli!
   Meillä oli kans molemmilla vähän vaikeuksia neppareiden oikeiden parien löytämisessä :D

   Poista
 5. Ihania! Ja voi taivas tuota kanttausten määrää...

  VastaaPoista
 6. Wow! En ole ajatellutkaan että tuohon kanttailuun menee NOIN paljon kanttia.
  Hyvä, että kantti kesti ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki! Aikamoinen kanttaushomma! Mulla ei ehkä olis kantti kestänyt...

  VastaaPoista
 8. Vautsi, meille kelpais nuo kaikki. :) Pitäis itekkin tehdä noita kietasumalleja kun tykkään niistä, mutta jänskättää tuo kanttaus just tuossa :P

  VastaaPoista
 9. Valtava kanttaushomma sulla ollut :) Nostan hattua. Itsekään en tykkää kantata ollenkaan. Liian aikaa vievää puuhaa. Mä en kyllä tihrustamallakaan huomannut kaksoisneulaompeleessa mitään vikaa. Joten älä oo niin kriittinen :)

  VastaaPoista