torstai 15. marraskuuta 2012

Rinsessan uudet vaatteet


En muista koskaan leikkineeni nukeilla. On minulla varmasti ollut muitakin kun tuo tytön nykyään rakastama tädin tekemä mollamaija, mutta mitään muistikuvaa niistä ei ole jäänyt.

Poneilla leikin - ensin omallani ja sitten my little poneilla. Muistan myöskin nukkuneeni salaa olohuoneen lattialla westersatula pään alla huopaan kääriytyneenä. Liikaa Tex Willereitä ;D

Turun Ompeluelämää-ryhmässä huudeltiin syksyllä kiinnostaisiko kimppa DisneyStoreen tilaamaan Animator- nukkeja. En ollut koskaan kuullutkaan. Kurkkasin, ihastuin ja päädyin hoitamaan kimpan. Joulua meillä odottelee omalle tytölle Belle ja kummitytölle toinen rinsessa.


Näille voi tehdä vaatteita sitten kun lapsilla on jo liikaa ;)Ja ihania mekkoja kun niitä ei arkena kuitenkaan tule käytettyä tytöllä


Ja pikkuhiljaa myös perusvaatteita niinkun yöpukuja


Kukakohan tällä meillä leikkii ;)

Jumpsuitin ja punaisen mekon kaavat rocKing' sKidin Elisalta, kiitos kaunis! Yökkäri muokattu Mekkotehtaan Riine-mekosta :)

4 kommenttia:

 1. Munkin nukketilaus on tuloillaan. Ihania vaatteita ja ihana nukke ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mä en enää kauaa pysty vastustelemaan tuon nuken tilaamista itsel.. siis tyttärelleni! Tosi kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
 3. On mainiot vaatteet. Erityisesti eka omppukukkainen on oikea prinsessahaalari!

  VastaaPoista
 4. Anteeksi maalaisuuteni... onkohan tuo jumpsuitkaava jossain nähtävillä/kopioitavissa? Prinsessahaalarit näyttävät herkullisilta ja olisivat vaan äidin nätimmät katsella kuin tekokuituprinsessamekot.

  VastaaPoista