sunnuntai 3. helmikuuta 2013

...ompele yksi liesituuletin pääntielle..

Koon blogissa oli ihana collegehupparimekko! Sellainen oli pakko saada! Lehti kaavoineen löytyi onneksi nopeasti hamstereista ja kankaatkin oli selvillä koska olin nähnyt aiemmin Maiskun tekemän hupparin :)

Sain Majapuun salaisessa vihreässä paketissa juuri Paapiin suunnittelemaa ankkaneulosta ja valkoruskeaa palloneulosta joista tiesin haluavani jotain itselleni.


Lehti ompeluohjeineen oli toisella kotimaisella ja kun ensimmäinen Google translator yritys antoi otsikon mukaisen ohjeen viskasin lehden nurkkaan ja johan alkoi syntyä valmista :D

Tein monta juttua joita en ikinä tee (ehkä loppuunmyyty kangas hiukan kannustimena); silitin vetoketjun alle tukikangasta, käytin jopa nuppineuloja ja ennen kaikkea korjasin viela valmista työtä.Kaava on aika valtavaa kokoa ja leikkasin oman kokoni ilman saumanvaroja - valmiista työstä sain sitten surrutella sivusaumoista senttikaupalla pois.. Lyhensin myös helmasta n. 15 senttiä että sain enemmän hupparihenkisen vaatteen. Oikeanpituista vetoketjuakaan ei ollut ja niin vetskari kiertääkin koko hupun tässä minun versiossani. Sivusaumojen taskut jätin pois kun ne törrötti jo lehden kuvissa ikävästi.

Ajatuksena oli saada kevääksi huppari lasten kanssa ulkoiluun, yksi juttu hupparista nyt kuitenkin puuttui. Varsinkin kun tiedän että tätä tulen käyttämään paljon.

Mihin nämä laitetaan?

Lisäsin valmiiseen huppariin taskun mallia Arabian 24h leipälautanen. Tykkään, ihan minun värinen <3

 Kerrankin hyvänkokoinen ja -mallinen huppu. Täytyy pistää muistiin.

Sovituskuvien otto ei nyt oikein maistunut kun valokuvaaja ärsytti ja nauratti minua vuorotellen :DKankaat Majapuulta
Resori ja hupun vuoren ruskea jersey Hannan kankaalta
Vetoketju Merinet
Kaava Allt om sömnadsmagasin 1/2013

2 kommenttia:

  1. Kiva mekkonen! (: Ja tuttua tuo valokuvaajan naurattaminen ja ärsyttäminen ;)

    VastaaPoista
  2. Tästä tuli kyllä hieno! Ja tasku näyttää ihan siltä kuin olisit alunperinkin suunnitellut sen siihen. :D

    VastaaPoista