torstai 16. elokuuta 2012

Puolen tunnin töitä.

Vauva nukkuu, esikoinen lueskelee eikä mitään suurta kannata aloittaa kun jää ärsyttävästi kesken. Kaavoja voi tietysti aina piirrellä tai kankaita leikkoa valmiiksi.

Tai sitten voi ommella välipalan.


Pienen palan taikametsää taas raaskin leikata, fleecellä vuoritetut tumput ja huivi pojulle. Ehkä vartti vaipanvaihdon ja puuronkeiton välissä.Ja samalla kun imettää vauvaa ja katsoo esikoisen kanssa Wotiwoteja tai jotain yhtä viihdyttävää iltapuuroa edeltävää ohjelmaa voi tehdä jotain pientä itselle..

Huiviin upposi Royal-tuotteen salaisen paketin kaksi tylsää kangasta, harmaa single trikoo ja vierivä kivi viskoositrikoo. (Tai jäätävä muna niinkuin minä sitä kaikella rakkaudella olen kutsunut... )

Ohje löytyy täältä.

Siitähän tuli ihan kiva. Kannattaa uskoa ohjetta ja ommella lettien päät käsin tai jollain vanhemmalla sotaratsulla. Brotherissa vaan neulanpalat lenteli kun ajattelin nopeasti vaan sillä surauttaa..

Ja sillä aikaa kun kiltti isi-mies hoitaa iltatoimet, voi kiitokseksi surauttaa vaikka t-paidan. Kun kankaat on leikattu valmiiksi ja koneissa on sattumalta oikean väriset langat ei tähän mene kuin 20 minuuttia.

(Isi-mies saa itse päätellä langat - rajansa kaikella ;))
2 kommenttia:

  1. hienoja! Katselin aiemmin tuota huiviohjetta, mutta tässä sun postauksessa se näyttää jotenkin vielä enemmän huutavan tee mut! :)

    VastaaPoista