perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kaupunkiautoa isälle ja tyttärelle :)

Uskallan blogata mieheni 31v. synttärilahjat pari viikkoa etukäteen, kun ei se tätä varmasti lue :)


Mies ihastui kaupunkiauto-kuosiin kun sitä kotiutui meille Sampsukasta tilkku ihan kokeiltavaksi. Kangas oli myöhemmin alessa ja raaskin tilata sitä 80cm pätkän.

Musta resori ja trikoo ovat Royal-tuotteelta.  Hyvää resoria - pitäisi laittaa pätkällä maalarinteippiä noihin paloihin mistä ne on ostettu, että hyviä resoreita osaisi tilata toistekkin..

Eli tässä T-paita kokoa L, kaava on piirretty vanhasta paidasta. Typylle pitkähihainen tunika 92cm, kaava muokattu OB:n Loikka-paidasta.



Kankaasta sai vielä juuri ja juuri molemmille käännettävän trikoolippiksen, kaava Unikuun.


Hiukan joutui paloista kokoamaan eikä kuviot ihan reunuksissa kohdistu koko matkalla, mutta nyt ei mennyt palaakaan hukkaan kivasta kankaasta. :)


Typyn lippis on kääntöpuoleltakin kuviollinen - apinalle apinoita. Miehen lippis on kääntöpuolelta aikuismaisesti musta.


Lisäksi vihreästä velourista housut 92cm omalla kaavalla. Applikoitu  kukkapurkki on tasku. Taskut on meillä nimittäin nykyään aika pop.







6 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana tasku, mahtava idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piristää kivasti muuten tylsiä pöksyjä :D

      Poista
  2. Tykkään! Kaikista ja kaikesta! Tosiaan tuo tasku on loistava idea! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, olit käynyt kommentoimassa blogissani sitä korttia, jossa oli se itkettävä runo. Olit etsimässä inspiraatiota ristiäiskortteihin. Jos haluat niin voisin lähettää kuvan meidän korteista, ne oli vähän samantyyliset mitä tuo blogissani ollut kaverille menevä kortti.

    VastaaPoista
  4. En löytänyt sun spostiosoitetta sivuilta, laitatko mulle vaikka viestiä tuonne nauravanappi@gmail.com niin laitan kuvaa tulemaan :)

    VastaaPoista